Σελίδες

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 23 Δεκεμβρίου του 1955. Σπούδασε Θεωρητικά της Μουσικής και Σύνθεση. Επί πλέον, Ενοργάνωση-Διεύθυνση Μπάντας, Διεύθυνση Χορωδίας, Πιάνο, Ακκορντεόν και Μονωδία. Επίσης, έκανε μεταπτυχιακές σπουδές σύνθεσης στο Βελιγράδι.
Συνθέσεις του σε όλα τα είδη της μουσικής («Σοβαρή», «Ελαφρά», Θεατρική κλπ) έχουν παιχτεί σε πάνω από 15 χώρες σε όλες τις ηπείρους. Πολλά έργα και τραγούδια του έχουν ηχογραφηθεί και κυκλοφορήσει σε πάνω από 30 δίσκους και έχουν εκδοθεί σε παρτιτούρες. Έχει επίσης εκδώσει τρία βιβλία πάνω στη θεωρία της μουσικής, ένα ως μια κοινωνικο - μουσικολογική προσέγγιση στον Στέλιο Καζαντζίδη και έχει συγγράψει (υπό έκδοση) άλλα τέσσερα. Έχει δημοσιεύσει πολλά άρθρα σχετικά με τον Πολιτισμό και τη Φιλοσοφία της Τέχνης. Πάνω στα θέματα αυτά κινούνται και πολλές διαλέξεις που κάνει σε διάφορους πολιτιστικούς φορείς της Ελλάδας και σε πολλά πανεπιστήμια της Τουρκίας.
Είναι πρόεδρος της INTERNATIONAL CULTURE FEDERATION 21st CENTURY, γενικός γραμματέας του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΧΟΡΩΔΙΑΚΩΝ & ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΛΩΝ, γενικός γραμματέας της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ, μέλος του ΔΣ της ΕΝΩΣΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ και μέλος του ΔΣ του ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΕΛΕΤΗΣ & ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ του Δήμου Νέας Ιωνίας.